вторник, 2 ноября 2021 г.

Таємничі та загадкові історії

 

Наша новенька добірка-рекомендація



Цього разу звернемо вашу увагу на загадкові та таємничі історії, тож почнімо знайомство:

 

Енн Райс " Мейферські відьми"

Який зв'язок між спаленою в XVII столітті неписьменною знахаркою із загубленого в горах шотландського села і молодою жінкою-нейрохірургом, яка рятує життя в одній із найсучасніших клінік Сан-Франциско? Між енергійною красунею - власницею плантації на екзотичному острові Сан-Домінго - і нещасною напівбожевільною калікою, яка багато років не покидає стін старого особняка в Новому Орлеані? Відповідь може шокувати! Всі ці жінки належать до одного клану, і ім'я їм - Мейфейрські відьми...

Едгар Уоллес "Павутиння злочинів. Таємниця містера Рідера"

6 творів у 1 книзі! Непомітний містер Рідер – гроза фальшивомонетників та грабіжників банків. Нехай він не такий знаменитий, як Пуаро, але настільки ж талановитий і справи розкриває просто віртуозно!

Бентлі Літлл "Дом"

Їх дитинство - кошмар, про який неможливо забути. Їх будинок – пекло, тому що справжнє пекло знаходиться на землі. Вони зуміли вирватися з пекла і забути. Але одного разу довелося згадати. Довелося повернутись.

Мері Елізабет Бреддон "Таємниця леді Одлі"

Мері Елізабет Бреддон (1835-1915) – популярна письменниця вікторіанської епохи, яка користувалася повагою Вілкі Коллінза та Роберта Льюїса Стівенсона. Найвідоміший її роман, "Таємниця леді Одлі", витримав вісім видань за три місяці, а пізніше неодноразово ставився на сцені та в кіно. Поєднання містики, детективу та любовної лінії, характерне для «сенсаційного роману», - інтрига зберігається до кінця книги.

Ніл Ґейман "Книга кладовища"

Напевно ви думаєте, що кладовище — не найкраще місце для дитини. Але в момент небезпеки для маленького хлопчика воно стало притулком та справжнім домом. Під опіку малюка бере пара привидів та вампір. Тепер най нього чекає незвичайне життя, повне пригод та небезпек...

 

#рекомендуємо_прочитати

Комментариев нет:

Отправить комментарий