понедельник, 22 ноября 2021 г.

Інтернет для освіти



 Невеличка добірка корисних  освітніх ресурсів мережі Інтернет:

https://www.coursera.org/

Пропонує своїм користувачам сотні безкоштовних онлайн-курсів з різних дисциплін, співпрацює з університетами з різних країн світу для викладання курсів. Наразі пропонуються курси в наступних галузях: інженерія, бізнес, суспільні науки, гуманітарні науки, інформатика та інші.

https://vumonline.ua/

 Пропонує навчальні курси, сформовані з відео-лекцій, практичних завдань та контрольних запитань від провідних викладачів бізнес-шкіл, громадського сектору, практиків з бізнесу та соціальної сфери.

https://prometheus.org.ua/

 Платформа масових відкритих онлайн-курсів.

https://www.ed-era.com/

Студія онлайн-освіти, робить онлайн-освіту в Україні якісною та доступною, пропонує онлайн-курси, спецпроекти, інтерактивні підручники та освітні блоги.

 https://osvita.diia.gov.ua/

Дія. Цифрова освіта. Платформа, де розміщені безкоштовні курси з цифрової грамотності.

https://academiq.org.ua/

Проєкт «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» (Academic Integrity and Quality Initiative – Academic IQ), що реалізується Американськими Радами з міжнародної освіти за сприяння Посольства США в Україні (Відділу преси, освіти та культури), Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, має на меті об’єднати професійну спільноту освітян для обміну досвідом та співпраці  задля інституціоналізації принципів академічної доброчесності в системи середньої та вищої освіти України.

http://osvita.ua

 Освітній портал "Освіта.UA". На порталі можна ознайомитися з переліком ВУЗів України, дізнатися  більше про освіту закордоном, освітні курси тощо.

http://urok-ua.com

 Освітній портал "Урок-UA". Корисні матеріали для учнів, батьків, вчителів.

 http://pedrada.com.ua

 Педрада. Портал освітян України. Вебінари, конкурси, офіційні документи, сервіси тощо.

http://shodennik.ua

Щоденник.Ua Унікальний шкільний  інтернет-проєкт, метою якого є створення єдиної освітньої мережі для всіх освітнього процесу: розклад уроків; електронний щоденник; електронний журнал вчителя; домашні завдання; бібліотека художньої літератури; медіатека (навчальна література, аудіо та відео); словники та онлайн-перекладачі.

 

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий