воскресенье, 20 декабря 2020 г.

Майстер-клас з виготовлення новорічної книжкової закладки

 


Наближаються новорічні свята, і ми підготували для вас майстер-клас з виготовлення книжкової закладки «Ялинка». Долучайтеся!



Для створення нашої закладки-куточка будуть необхідні:

- двосторонній  папір зеленого кольору, невеликі шматочки паперу коричневого, червоного та жовтого кольорів;

- клей, олівець.

 


Хід роботи

 

1. Для створення нашої книжкової закладки виріжемо з зеленого паперу квадрат. Розташуємо його на нашій робочої поверхні так, як показано на зображенні. Складемо наш квадрат, щоб вийшов трикутник.



2. Складемо  кути нашого трикутника до середини, і повернемо їх в початкове положення – так ми намітили місце майбутнього згину.






3. Верхній кут нашого трикутника загнемо вниз так, як показано на зображенні. Зверніть увагу, що загинаємо ми тільки верхній шар нашого двостороннього трикутника.



5. Бічні сторони нашого трикутника загнемо всередину  - дивимося на зображення. У вас вийде ось така  «кишенька».










Тепер прикрасимо нашу закладку.

1. Тепер візьміть ножиці та виріжте невеличкі трикутники з кожного боку нашої закладки – таким чином ми придамо форму нашій ялинці (дивимось на зображення).




2.Візьміть клаптик коричневого паперу та виріжте  невеличкий прямокутник – це буде стовбур нашої ялинки. Приклейте його з середини нашої «кишеньки».



3. З паперу жовтого та червоного кольорів виріжемо невеличкі кружечки – це будуть наші новорічні кульки та гірлянда.  Приклейте їх на ялинку.





Все! Наша святкова закладка готова!

Сподіваємось, вам сподобалося! Залишайтеся з нами – у нас ще безліч цікавих ідей J

Комментариев нет:

Отправить комментарий