среда, 5 января 2022 г.

Різдвяні книжкові смаколики

 



 Зеленська А. "Йде до нас колядочка"

Хто з малечі не любить зимових свят? Веселощі, пісні, хороводи... А ще привітання зі святами колядками та щедрівками.

Лущевська О., Вздульська В., Шапіро Г., Живка З. "Різдвяні повісті"

Усі чекають від Різдва дива! А чи зможете ви творити диво разом із героями цієї книги і зустрітися з чарівницями, дівчинкою-привидом і справжнісінькими янголами? Завдання не з легких: врятувати Трьох Празників, зняти закляття, пробачити батькам, зробити так, щоб ніхто не сумував на Різдво і навіть приготувати стаєнку для новонародженого Божого Сина. Але ж у цей казковий час усе можливе!

Доктор Сьюз " Про Грінча, який вкрав Різдво!"

Сила Різдва настільки велика, що може перевиховати навіть злого Грінча. Якось, напередодні свята, він вирішує вкрасти у мешканців міста Хтовіль Різдво – іграшки, наїдки та навіть ялинки. Грінча дратує радість і сміх інших. Чому?

Шкода М.Н. "Свята моєї Батьківщини: Дитячий календар ілюстрований"

Історія свят - це, мабуть, найцікавіша сторінка світової культури. Свята бувають різні — релігійні, державні, професійні, сімейні. Кожне свято — це радість, щире спілкування, розваги та частування.

Усі вони пов’язані з давніми традиціями та визначними історичними подіями. До цього ілюстрованого видання ввійшли розповіді про всі святкові дні, які ми відзначаємо в Україні.

Коверець І. "Українці: Свята. Традиції. Звичаї"

У книзі висвітлено національні особливості українських свят, традицій, звичаїв і пов`язаних з ними атрибутики та  символіки - з давніх часів до наших днів.

Приємного читання та веселого Різдва!

Комментариев нет:

Отправить комментарий