среда, 13 мая 2015 г.

Книжковий подарунок

Дорогі друзі!
Поспішаємо поділитися радісною новиною! Наша бібліотека отримала казковий весняний подарунок – добірку книжок про пригоди Бровка та Мурчика від їх літературного тата, львівського письменника та   засновника видавництва «Вісім лапок», заслуженого  тренера України, Олександра Івановича Зімби!


Дякуємо, Олександр Іванович!!!

 До речі,  сучасні українські дитячі герої Бровко та Мурчик запрошують читачів усіх бібліотек України – дітей та їх батьків, разом зі своїми улюбленцями песиками та котиками – стати учасниками міжнародного дитячого клубу Brovchуk Club та допомогти їм порахувати кого у світі більше – котів чи собак?

Три кроки до вступу в Brovchуk Club:
1. Зареєструватись на сайті www.brovchyk.com.ua.
2. Завантажити на сайт фото своїх улюбленців, песика або котика, із яких буде утворюватись карту світу.
3. Надати стислу інформацію про тваринку та вказати країну проживання.

  Оригінальні фото щотижня виставлятимуться на сайті! А кожного місяця Бровко та Мурчик визначатимуть переможця в номінації «Найоригінальніше фото», який отримає нагороду – комплект книжок про захоплюючі пригоди Бровка та Мурчика, а також сувенірну продукцію із зображенням героїв. Також учасники клубу можуть надсилати цікаві історії, які відбуваються із їхніми маленькими друзями, змістом до одної друкованої сторінки (через розділ на сайті «Літопис»). З цих сюжетів будуть створюватись нові історії про наших пухнастих друзів! Приєднуйтесь, буде цікаво!
Корисні посилання:

Комментариев нет:

Отправить комментарий