вторник, 15 декабря 2015 г.

Всеукраїнський проект «ВІРШ СОЛДАТУ»


Запрошуємо усіх майстрів слова України долучитися до проекту «Вірш солдату». Бійці, що беруть участь в АТО на Сході України, потребують нашої підтримки! Теплі слова, що йдуть від серця, підтримують бойовий дух наших хлопців та приведуть їх до перемоги! Збірку поезій, видану за результатами проекту, кожен солдат зможе носити з собою у кишені біля серця.
Підтримаймо наших героїв! Нехай кожен із них знає, що ми ними пишаємося та чекаємо на їхнє повернення!

Ініціатор: Запорізький обласний осередок ВГО «Сокіл».
Партнери: Комунальний заклад «Запорізька обласна бібліотека для юнацтва» Запорізької обласної ради, «Літературна Штольня».
Мета: видання другої збірки творів поетів зі всієї України «Вірш солдату» для воїнів АТО.
Термін подання творів: 1 листопада 2015 року – 1 січня 2016 року.
Вимоги: від одного автора до проекту допускається 1 вірш обсягом до 20 рядків. Шрифт TimesNewRoman, 14 кегль, інтервал 1,5. Мова творів – українська. Вікові обмеження для авторів – відсутні.
Твори надсилати на адресу: virshsoldatuzp@gmail.com
Автори за бажанням можуть здійснити благодійний внесок на видання збірки (небажання сплати благодійного внеску або його розмір не може стати підставою для відмови від участі автора у проекті)

Номер картки: 5168 7572 2623 7107, отримувач Геращенко Ярина Михайлівна, призначення платежу «Вірш солдату».
Імена тих благодійників чи благодійних груп, чий внесок складатиме 200 грн. і більше, будуть зазначені у збірці, у відповідному розділі.
Наклад збірки буде залежати від отриманих благодійних внесків, чим більше зберемо, тим більше бійців отримає цей приємний подарунок, який буде підтримувати його на фронті і який, як і перший випуск, буде розповсюджений серед бійців, що беруть участь у АТО. Кожен автор, чий твір буде надрукований у збірці, також отримає по 1 примірнику.
Інформація про проект буде розповсюджена по бібліотеках Запоріжжя, Запорізької області та всієї України, у соціальних мережах, тощо.
Презентація збірки відбудеться на базі Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва (просп. Леніна, 210, м. Запоріжжя).




2 комментария:

  1. Сьогодні відправили вірш з нашої лівітальні.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякуємо за участь! Сподіваємося, твір вашої літвітальні буде надрукований у збірці!

      Удалить