суббота, 20 февраля 2016 г.

Небесна Сотня – янгольська варта України

....І завжди люди гинули за віру.
Цей спорт одвічний віднайшли не ми.
Тут головне – дивитись в очі звіру
і просто – залишатися людьми.....
Ліна Костенко
Герої не Вмирають! Саме цими словами Україна проводжала в останній шлях своїх синів та дочок, загиблих під час Революції гідності…   Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ…

Пропонуємо вам посилання на ресурси мережі Інтернет, які присвячені  Героям Небесної Сотні:
Матеріал з Вікіпедії стосовно Герої Небесної Сотні. Список загиблих та юридична оцінка тих трагічних подій.
Сайт-меморіал пам’яті Героїв Революції Гідності в Україні зими 2013 - 2014 років. Одна з головних місій цього сайту – розповісти людям в Україні та далеко за її межами про загиблих Героїв Небесної Сотні. Ресурс містить інформацію про загиблих, а також прозу, поезію та музичні твори, присвячені героям.
Сайт-реквієм Небесна Сотня. Присвячений тим, хто загинув на Майдані у буремні дні Еврореволюції. Історії для цього сайту написані журналістами. Писали для того, щоб розповісти, чим жили «воїни світла», що любили, у що вірили, за що стояли на Майдані. 
Інформація про протистояння в Україні 18—20 лютого 2014 року – силове протистояння між силовиками та протестувальниками, яке стало  завершальним етапом  Революції гідності.
Список загиблих складений на основі даних, зібраних «Євромайданом SOS», МОЗ, МВС, медиками Майдану, журналістами Радіо Свобода та інших ЗМІ.
Спільноти та сторінки  у Facebook


Комментариев нет:

Отправить комментарий