воскресенье, 24 июня 2018 г.

День Молоді. Молодіжні організації


Щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року N 323/94 у нашій державі відзначається День молоді. Метою цього свята є підтримка ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України.

Як відомо, до категорії "молодь" відносять громадян у віці від 18 до 35 років. Більше одинадцяти мільйонів осіб, а це приблизно 22,6 % населення України, становлять молоді громадяни країни.
Сьогодні в Україні діє кілька тисяч різних молодіжних та дитячих громадських організацій. А провідним органом із забезпечення реалізації державної політики з питань сім'ї, дітей, молоді, фізичної культури і спорту є Міністерства освіти і науки (https://mon.gov.ua/ua ), молоді та спорту України (http://dsmsu.gov.ua/index/ua ), які реалізують Державні соціальні програми, що сприяють розвитку молодіжної політики.
Традиційно до Дня молоді 60 молодих українців нагороджуються премією Кабінету міністрів за особливі досягнення у розбудові України. Це молоді вчені та науковці, виробничники, спортсмени, військові та молодь, яка проявила особистий героїзм і мужність.
Пропонуємо ознайомитися з деякими молодіжними організаціями:
Молодіжні організації Бердянська
AIESEC -  одна із найбільших молодіжних організацій, які створюють міжнародні можливості для талановитої молоді., метою якої є розвиток лідерства за допомогою міжнародних волонтерських та професійних стажувань. На сайті можна детальніше дізнатися про діяльність та партнерів організації, її проекти. Також AIESEC має сторінки в Instagram (https://www.instagram.com/aiesecinukraine/)  та Facebook (https://www.facebook.com/AIESECinUkraine ).
Бердянська молодіжна суспільна організація «Служба захисту тварин». Головна мета - виховання в людях гуманного ставлення до братів наших менших. На сторінці ви знайдете інформацію щодо діяльності організації.
Українські молодіжні організації
ПЛАСТ - національна скаутська організація України. Сприяє всебічному, патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі.
Домашня сторінка, новини, сторінки, форум, альбоми, файли, фотозвіти.
Спілка Української Молоді. Організовує і виховує молодь на засадах виховних ідеалів - Бог і Україна. Новини, про СУМ, архів, довідник, сумівські сайти, для сумівців.
Асоціація правозахисних організаторів студентів України.
Мета діяльності Асоціації – це задоволення та захист законних соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних, навчальних, наукових інтересів своїх членів.
Молодіжні організації Європи
ECYC, the European Confederation of Youth Clubs / Європейська Конфедерація молодіжних клубів (англ. мова)
Це Європейська мережа по роботі з молоддю та молодіжними організаціями, клубами. Забезпечує співпрацю між різними молодіжними організаціями Європи.
На сайті можна дізнатися про проекти, новини, поспілкуватися на форумі.
The European Youth Parliament / Європейський молодіжний парламент.
Це політично і релігійно незалежна, некомерційна організація, яка заохочує європейську молодь активно сприяти громадянському і культурному взаєморозумінню. На сайті можна дізнатися про діяльність EYP та його проекти.
Джерела:



Комментариев нет:

Отправить комментарий