среда, 23 августа 2017 г.

Пісні про Україну

Українська пісня - це бездонна душа українського народу
     О. Довженко
Пісня — це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок у крок слідує за ним від дитинства до старості. З піснею на вустах він не тільки відзначає свята, не тільки прикрашає народні обряди, а й також славить свої перемоги. Пропонуємо вашій увазі добірку посилань, за допомогою яких ви знайдете пісні про Україну:

Пісні.укр  Cайт для тих, хто любить та цінує українські пісні! На сайті ви можете ознайомитись з різними гуртами, дивитись кліпи, слухати найкращу українську музику і оцінювати її , також знайти тексти українських пісень.
"Українські пісні"
Метою сайту "Українські пісні" є зібрання колекції найкращих українських пісень від найдавніших часів до сьогодення, а також інформації про їх авторів та виконавців. До більшості пісень подані акорди для акомпанементу на гітарі, також заплановано розмістити ноти і музичні фрагменти у форматах midi та mp3.

Добірка  з  50 пісень про Україну від інтернет-радіо Radio.Obozrevatel. Дещо більше ніж просто слова та музика... Ці слова мають сенс, а ця музика створює емоції.
Добірка пісень про Україну від порталу Жінка-українка
Добірка з 25 пісень про Україну на YouTube
Добірка пісень про Україну на YouTube. Пісні про Україну та про кохання, пісні про смерть та життя, пісні про війну, повстанські та стрілецькі пісні, пісні про свободу та боротьбу за неї.
Збірка веселих дитячих пісень “Україно посміхнись” українською мовою для усіх, хто любить співати й радіти.
Українські народні пісні на ютюб-каналі “Українська музика”.
Гарного настрою!


Комментариев нет:

Отправить комментарий